Home
Váš nákupní košík

Košík

Zpracovávání cookies

Dovolujeme si vás upozornit, že Webové stránky www.idsys.cz využívají cookies.

Co jsou to cookies:

Fungování

Cookie je soubor, který umožňuje webové stránce uchovat informace týkající se prohlížení webové stránky na Vašem počítači (např. počet přístupů na stránku, navštívené stránky, atd.), aby byly Vaše návštěvy webové stránky snadnější.

Soubory cookies uložené ve Vašem počítači můžete kdykoli vymazat, ohradit se proti ukládání nových soborů cookies či dostávat upozornění, než budou nové soubory cookies uloženy, a to tak, že si změníte nastavení Vašeho prohlížeče podle níže uvedeného postupu („Druhy cookies, cookies a statistické údaje, nastavení“).

Vezměte prosím na vědomí, že pokud soubor cookie odstraníte, nebo se ohradíte proti ukládání cookies na Vašem zařízení, nebudete možná moci používat některé ze služeb webové stránky.

Druhy cookies, cookies a statistické údaje, nastavení

Soubory cookies , které se mohou ukládat na Váš server, když si prohlížíte webovou stránku, jsou cookies, jež jsou určeny pouze k umožnění či usnadnění elektronické komunikace, nebo se jedná o cookies, které jsou nezbytné k poskytnutí služby, kterou požadujete (cookies týkající se jazyka, cookies týkající se přihlášení apod.), či cookies se statistickými údaji nebo jiné cookies v souladu s níže uvedenými podmínkami.

Pokud soubory cookies požadují Váš souhlas, než mohou být uloženy, žádáme Vás o tento souhlas prostřednictvím odkazu „zjistěte více“ zobrazeném na první straně webových stránek, na kterou se dostanete, kde je jasně řečeno, že tím, že budete v prohlížení webových stránek pokračovat, tak s používáním cookies souhlasíte.

Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

Název

Kdo má přístup k informacím 

Účel

Expirace

Odhlášení

Newsletter

Identifikační systémy s.r.o., The Rocket Science Group, LLC

Odesílání reklamního sdělení.

 

info@idsys.cz

Zákaznický chat

Identifikační systémy s.r.o., Smartsupp.com, s.r.o.

 

Zákaznický chat a podpora

 

info@idsys.cz

Srovnávače zboží

Heureka Shopping s.r.o., Identifikační systémy s.r.o., Seznam.cz a.s.

Zasílání produktů ke srovnávačům – zboží.cz a heureka.cz

 

info@idsys.cz

PPC reklama

Seznam.cz a.s., Facebook Inc, Google, Inc.

Cílení reklamy

 

info@idsys.cz


Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní.  Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

";
Prosím čekejte
Váš požadavek se zpracovává